HOME ABOUT TUTO/FREEBIES TIPS/REVIEW ASK.FM

The Color run 2017!

THIS ENTRY WILL BE IN MANGLISH

Assalamualaikum.

So, last week i went to the Color Run MY 2017! #happiest5k!, actually ini ialah first ever event besar besar yang faye pernah pergi. so, sedikit excited huhuhuhu TT..

4th August 2017
faye pergi pickup barang dekat e-curve dengan kakak faye. we went there at 1pm??? macam tu. lupa la pastu pergi makan area sana & shopping sikit(nak buat haul tapi gambar hilang huhuhu) kitorang dapat beg dan macam macam barang.


apa yang ada dalam beg - baju, headband, wristband(yang ni beli sebab tak termasuk dlm package), tattoo, nombor , sampel dari thefaceshop dan biskut nivita.

and i met my boyfriends lol (selit sikit)

13th August 2017
The event day! woke up at 5a.m, and gerak pukul 5:45a.m mcam tu. sampai sana(padang merbok) dalam pukul 6. and larian start pukul 7. so we're one on those early birds! waktu start lari tu fuhh semangat membara. lama lama semangat makin pudar hahaha. actually, kitorang jalan je. sebab ni bukan perlumbaan. each person will get their own medal. so, chill. 

- had so much fun!-

excuse my face. the sun was too bright!
-with the most colourful one!-



pingat dia! cantik!

singgah sekejap >.<


 itu je untuk kali! hope korang enjoy!