Ads

Wednesday, 8 February 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

cutenya banner hahahah >.<

orait. Hai semua! memandangkan saya blogger baru, dan saya pun terjumpa entry tentang GA ni, so tak salahkan kalau nak join? ok jom start.

Let me introduce myself (bunyi gendang sikit)
Nama sebenar ialah Farah wahidah bt safri. f4 tahun hahaha nak spm dah. berblog since darjah 6 tapi blog lama dah delete dan berhenti berblog time f1/f2 tak ingat lol. Saya juga merupakan seorang blogger kidal. yasss siapa lagi team kidal kat sini? 

6 comments:

  1. haiii farah... adik farah. TQ sudi join GA sis ye. Kita kenal, kita kawan-kawan k. Nnti kita saling singgah-singgah ya. goodluck dear :D

    ReplyDelete
  2. Hai Farah! Singgah dari GA yang sama. Good luck SPM jugak

    ReplyDelete
  3. jengah dr GA yg sama..gud luck FWS

    http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blogs-siapa.html

    ReplyDelete

Tukar Nama dan Template blog?

Asalam & hai semua!! Akhirnya exam week tamat juga. Fuh penat. and lepas berkira kira akhirnya farah ambil keputusan untuk tukar ...