TO - ACHIEVE THIS MONTH!

This Pin was discovered by Madison Breanne. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Assalamualaikum,
Hello everyone! firstly, i'm sorry for being hiatus. Saya betul betul sibuk dengan sek, tuisyen dan sebagainya. Saya juga dalam percubaan untuk mengurus diri (buat jadual la kononnya) dan juga dalam percubaan untuk baca buku lol
Btw, EXO's comeback was lit. I'm SHOCKED! okay,stop. 

So, saya tengah plan untuk set beberapa GOALS untuk setiap bulan. (ceh baru nak melibatkan diri dalam dunia BUJO) so here is a list of my target for this month.
  • RM50
  • baca sekurang-kurangkan dua chapter  (masalah orang tak suka baca buku)
Sebab apa saya nak mula menyimpan duit, sebab bulan 12 ada trip and nak blaja berjimat. 
Semoga apa yang dirancang ini berjalan dengan lancar huhu. 

Giveaway Blog Bycikrenex

klik banner untuk join ;)

SGshop Merdeka Giveaway

SGShopCentest2017
klik banner untuk join ;)


i want to buy this shoe since i never have a shoe like this and most of online sellers sell it with an expensive price TT. 


The Color run 2017!

THIS ENTRY WILL BE IN MANGLISH

Assalamualaikum.

So, last week i went to the Color Run MY 2017! #happiest5k!, actually ini ialah first ever event besar besar yang faye pernah pergi. so, sedikit excited huhuhuhu TT..

4th August 2017
faye pergi pickup barang dekat e-curve dengan kakak faye. we went there at 1pm??? macam tu. lupa la pastu pergi makan area sana & shopping sikit(nak buat haul tapi gambar hilang huhuhu) kitorang dapat beg dan macam macam barang.


apa yang ada dalam beg - baju, headband, wristband(yang ni beli sebab tak termasuk dlm package), tattoo, nombor , sampel dari thefaceshop dan biskut nivita.

and i met my boyfriends lol (selit sikit)

13th August 2017
The event day! woke up at 5a.m, and gerak pukul 5:45a.m mcam tu. sampai sana(padang merbok) dalam pukul 6. and larian start pukul 7. so we're one on those early birds! waktu start lari tu fuhh semangat membara. lama lama semangat makin pudar hahaha. actually, kitorang jalan je. sebab ni bukan perlumbaan. each person will get their own medal. so, chill. 

- had so much fun!-

excuse my face. the sun was too bright!
-with the most colourful one!-



pingat dia! cantik!

singgah sekejap >.<


 itu je untuk kali! hope korang enjoy!

SENARAI PEMENANG AIDILFITRI GA BY FAYE AND FRIENDS

assalamualaium
maaf sebab lambat announce. haih nak masuk raya haji dah.. maaf yer
pemenang dipilih melalui random.org yer
terima kasih sudi join!

cek no korang kat SINI

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh saya,
contact melalui email : farahw768@gmail.com
TOPUP RM5 - 4| 24 
BLOGLIST - 5 | 17 | 14 | 12 
REVIEW -  21 | 33

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh MUSTAZA RAZALI,
 contact melalui email : mustazarazali_96@yahoo.com.my
FRAME GAMBAR 4R - 37

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh NOOR SYUHADA,
 contact melalui email : tiarasydaz@gmail.com
RM20 - 30

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh MRS PIP,
 contact melalui email : sukasukasurirumah@gmail.com
RM20 - 2

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh SHIKIN RAZALI,
 contact melalui email : starlavender.luna@gmail.com
RM10 - 9 | 31

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh KASIH JUJU,
 contact melalui email : emilea1701@gmail.com
TOPUP RM10 - 15 | 34

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh KAK YONG,
 contact melalui email : orangevivaz@gmail.com
TOPUP RM5 - 35  
BLOGLIST - 18 | 16  | 11 | 19

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh ELSA,
 contact melalui email : shaaireen62@gmail.com
TOPUP RM5 - 13 | 41

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh ABAM KIE,
 contact melalui email : abamkie@yahoo.com
BIZ PREPAID RM10 - 39 | 28

pemenang bagi hadia yang disponsor oleh AIMAN,
 contact melalui email : helloaimanabdullah@gmail.com
TOPUP RM5 - 6 | 25 | 40

gift voucher shopping by ra.shoppe - pm https://www.facebook.com/SehijauBlogRA/
26

AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS

TAMAT



Assalamualaikum,
Hari ni (3/7/2017) Faye nak buat Giveaway untuk followers Faye!! Huhuhuhu kita pulak yang terlebih teruja 😝

Okay, Faye jemput semua blogger Malaysia join yaaa :)

SERAMAI 32 PEMENANG DICARI!!!
Syarat²
1- Ikot semua syarat dibawah 👇
Follow blog
Faye'sKasih Juju | Syuha Zlkfl | Babyshambles | Young Blood | Elsaalicious | Cerita cinta surirumah | Abam Kie | Starlavenderluna | HELLO AIMAN | SehijauBlogRA

Like FB
FWS blogKasih jj | Medina Desire Detox Tea | Starlavenderluna | Sehijau Blog RA

Follow Google+
Mustaza Razali | Mrs Pip | Abam Kie | Shikin Razali |

Follow Instagram
@Blog_fws | @HelmiJulia | @syuhadazlkfl | @detoxteamedinadesire1 | @shaaireen_ | @mrspip18 | @abamkie | @aimanabdullah | @ra.shoppe | @Farhwhdh

Klik Nuffnang
Syuha zlkfl | Young Blood

Klik Iklan  *TUNGGU SAMPAI HABIS LOADING*
SATU | DUA |

2- Buat satu Entry bertajuk "AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS"
3- Letak Banner diatas dan backlinkkan ke entry ini
4- Tag dua orang rakan anda {pastikan mereka tahu}
5- Komen link entry anda!

AKAN DIUPDATE kemudian :)

3/7/2017 HINGGA  3/8/2017 SEBULAN TUUU😙 GOODLUCK!

mini stationery giveaway by mirzasyazwina


klik banner untuk join!!

stationery!!! bukak bukak terus join memandangkan faye ni fans no.1 stationery!!!
IG: blog_fws

Lihit Lab Teffa Pen Case, Book Style REVIEW | shopping at lazada

Assalamualaikum.
rindunyaaa nak update blog sebab dah lama tak update. busy dengan sekolah... seb baik harini faye berpeluang untuk update blog
.
.
.
Hari selasa haritu, faye ada beli satu pen case atau orang biasa panggil pencil case/pencil box ni. sebab apa faye berminat dengan pen case ni? sebab haritu faye ada tengok kat youtube - "what's in my pen case" and orang tu guna pen case ni. pen case ni pulak nampak kemas and sesuai untuk orang yang nak stay organised macam faye! jom tengok pen case tu!!!


Lihit Lab Teffa Pen Case, Book Style



pengahantaran sangat cepat! faye bayar 11/7 dapat 13/7 !! dua hari jee 😱 
harga : RM23.20(sale price) harga asal : RM58.00!



what's inside >.<





look without stationeries


look with stationeries! boleh letak macam macam barang lagi! 


itu sahaja! harap dapat memuaskan hati korang!

Senarai Peserta AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS

TERIMA KASIH PADA AWAK AWAK YANG DAH JOIN!!
SIAPA YANG BELUM JOIN TU SEMPAT LAGI NAK JOIN NIH! SERAMAI 32 PEMENANG DICARI!!

TAMAT : 3/8/2017 :)

  1. http://www.kasihjuju.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  2. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  3. https://blogashalya.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  4. https://belogsjm.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  5. http://thisni3zahata.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  6. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  7. http://ainimrashihah.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  8. http://farhannajafri.blogspot.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  9. http://www.leaazleeya.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  10. http://macammacamcite.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  11. http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  12. http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  13. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  14. http://jombercontest.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  15. http://www.ceriteraibu.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  16. https://colouroflifek.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  17. https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-idilfitri-giveaway.html
  18. http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  19. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  20. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  21. http://www.mohdnoorshawals.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  22. http://jnjikita.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  23. http://www.ronaldmohoni.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  24. http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  25. https://intansaffyna.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  26. http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  27. http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  28. http://www.ceritahuda.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  29. http://penselduabee.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  30. http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  31. http://www.huhahuhajerr.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  32. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  33. http://www.tengkubutang.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  34. http://honeyoyeke.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  35. http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  36. https://thebeautyofsplendid.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  37. https://thebeautyofsplendid.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  38. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  39. https://cikash.blogspot.com/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  40. https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  41. http://queensyanis.blogspot.my/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

Senarai Hadiah Aidilfitri Giveaway By Faye and friends

Senarai Hadiah Aidilfitri Giveaway By Faye and Friends

bullet journal supplies stickers washi tape decorations

kat sini farah senaraikan hadiah hadiah nya ya.. kenapa tak letak dalam entry yang sama?? sbab banyak sangat hadiahnya takot panjang sangat entry nyaaaa 👍

SERAMAI 32 ORANG PEMENANG DICARI 😍😍 MUNGKIN SALAH SEORANG DARI PEMENANG ITU KORANG KER?? 
 BARANGAN
  • FRAME GAMBAR 4R (1 PEMENANG) BY MUSTAZA RAZALI
WANG TUNAI
  • RM20 (2 PEMENANG) BY NOOR SYUHADA
  • RM20 (1 PEMENANG) BY MRS PIP
  • RM10 (2 PEMENANG) BY SHIKIN RAZALI
TOPUP
  • TOPUP RM5 (2 PEMENANG) BY FAYE
  • TOPUP RM10 (2 PEMENANG) BY KASIH JUJU
  • TOPUP RM5 (1 PEMENANG) BY KAK YONG
  • TOPUP RM5 (2 PEMENANG) BY ELSA
  • BIZ PREPAID RM10 (2 PEMENANG) BY ABAM KIE
  • TOPUP RM5 (3 PEMENANG) BY AIMAN
BLOG
  • BLOGLIST (4 PEMENANG) BY FAYE
  • REVIEW (2 PEMENANG) BY FAYE
  • BLOGLIST (4 PEMENANG) BY KAK YONG
LAIN-2
  • GIFT VOUCHER SHOPPING (3 PEMENANG) BY RA.SHOPPE 

BANYAK KAN??? 😍😍😍TUNGGU APA LAGI? JOIN LAH SEKARANG BAGI YANG BELUM JOIN TUUUU >.<  KLIK SINI UNTUK JOIN

SELAMAT HARI RAYA UNTUK SEMUA!!


Assalamualaikum.
Pertama sekali, faye nak mintak maaf kat korang sebab tak balas blogwalking dan tak publish/reply comment. Sebab faye sibuk beraya #rayakansebulan 🤣 faye akan balas bw korang secepat mungkin yea. Faye post ni guna fon tau sbb masih kt kampung.

Faye nak ucapkan selamat hari raya buat semua blogger dalam dunia ni yang menyambut Hari Raya.

Faye pun akan buat sebuah Giveaway sempena Aidilfitri ni.😊 sponsor pun dah dapat so tunggu apa lagi?? Kalau korang nak join make sure korang follow blog ni kalau belum follow sebab nanti kang tak tahu menahu pulak bila launch GA nya kekeke😀

Bye..

Blog berbaju baru lagi!!

Assalamualaikum.
Aduhh baru je berapa minggu lepas tukar baju blog. sekarang tukar lagi??????
Blog faye pun nak ada baju raya jugak.. dia pulak yang sambut raya lagi awal dari kita...
jom tengok sebelum dan selepas;;;;


Ini sebelum; warna pink gelap (tak tahu lah nama spesifik-nya apa LOL)

dan selepas hangpa boleh tengok sendiri apa dah jadi. 

Faye memang tak boleh tahan tengok design blog sama je.. mesti nak tukar baru. Barulah ada feel nak update blog! 
meh nak kasi kredit sikit kat blog2 yang membantu dalam memberi tutorial 

Pencarian Sponsor untuk Aidilfitri Giveaway by Faye and Friend

TAMAT!!!!


Assalamualaikum.
Syawal datang lagi >.< tak sabar kan??? cuti sekolah pun datang jugak. wahwah seronok lah haritu dah cuti dua minggu, lepas ni cuti lagi XD

Faye nak cari sponsor untuk GA akan datang yang bakal faye anjurkan. tak kisahlah apa pun yang kroang nak sponsor, faye terima :) andddd.... memandangkan ni GA faye, mestilah faye sponsor jugak!! okay kalau korang nak sponsor, boleh baca kat bawah ni 👇

Pilih syarat ni ya (maksimum 3 bersesuaian dengan hadiah)

  1. follow blog
  2. follow G+
  3. like fanpage
  4. follow Instagran
  5. follow twitter
  6. klik nuffnang
  7. lain-lain
Pilih hadiah-hadiah yang nak disponsor
  1. Barangan (pos)
  2. topup (FULL)
  3. wang tunai
  4. review blog
  5. bloglist
  6. header/watermark/edit blog/etc
  7. lain-lain
Hantarkan semua ni dekat email Faye - Farahw768@gmail.com
atau Fb FWS BLOG

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia


Klik Banner untuk join :)


USERNAME SGSHOP | farahw
ID Blog | Farah Wahidah
Facebook | Farah Ws
Instagram |  blog_fws

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU



Klik Banner untuk join :)

Hadiah Kad dan Sampul duit raya dari Kasihkuamani

Assalamualaikum.
Sebenarnya faye dah dapat sampul ni semalam. Tapi Faye tapi Faye tak ada masa nak post di blog.
masa tu balik balik sek je tengok tengok ada sampul atas meja. rasa seronok pulak =.='
Memandangkan hari ni sabtu dan Faye ada masa free, jadi Faye ambil peluang ni untuk post di blog.

Kalau korang dah baca entry NI , korang mesti dah tahu yang faye menang GA kasihkuamani.

Ini rupanya dari luar. maaf yeee kena cover alamat tuuu hehehe jom tengok kat dalam pulak!

Comel sangat business card diaaa.. ada bow kat corner card tuu...


Dapat Kad raya ni siap ada ucapan lagi... Waalaikumsalam :)

 Dapat dua jenis sampul duit raya jugakkk wahhh 




 TQ 😍😍
Jom visit blog Kasihkuamani : http://kasihkuamani.blogspot.my

Express Kad Raya GA by Nina


KLIK BANNER UNTUK JOIN !

TAMAT : 18 JUN 2017 (6PM)

The Cartieca Giveaway#2

JOM RAMAI RAMAI MERIAHKAN GA NI!! KLIK BANNER UNTUK JOIN!


Assalamualaikum. 
The cartieca sedang menjalankan satu GA.. jom meriahkan GA ni..
banyak hadiah yang disediakan dan... 10 pemenang dicari!!!
Apa hadiahnya? haaa.. ni 

  

 

 

  

Menarik kan? tunggu apa lagi? jom join GA  ni !!